Talvikeittiö

Janne Pekkala, Sami Garam

32,00 

Varastossa

kpl

Aromikas ja monipuolinen talvisten herkkuruokien keittokirja.

Talvimaisemien kokkikaksikko Sami Garam ja Janne Pekkala ovat koonneet uutuuskirjaansa parhaimmat talviset reseptinsä. Moni on tottunut ajattelemaan kesän herkkuja silloin grillataan ja nautitaan satokauden tuoreista antimista. Mutta talven ei tarvitse olla pelkkää joulukinkkua ja eineksiä, sillä talvisten herkkuruokien valmistaminen on sekä helppoa että kiinnostavaa. Taiten säilötyt ja käytetyt ainekset takaavat, että aromikkaat ateriat valmistuvat kasvukaudesta riippumatta.

Sami Garam ja hänen reseptinsä eivät esittelyä kaipaa, eivät suomalaisen kulinarismin parissa eivätkä ruokakirjallisuudessa. Hänen poikansa Kasper Garam on kuvittanut teoksen valokuvillaan. Janne Pekkala, pakkasgrillauksen mestari, näyttää kuinka herkullisia ruokia valmistuu hiilien hehkussa talvellakin!
Kustantaja
Metsäkustannus
Sivut
144
ISBN
978-952-6612-93-5
EAN
9789526612935
Painovuosi
2016
Kirjastoluokka
68.2
Verokantatunnus
10
Nimiketunnus
526
Kirjalija(t)
Janne Pekkala, Sami Garam
Koko
18 x 27 cm
Materiaali
Sidottu
Leveys
18.20 cm
Korkeus
26.60 cm
Paksuus
1.70 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
Perinteisiä eräruokia
Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)
27,00 
Satoa luonnosta
Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
27,00 
32,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00