Riistaherkkuja Suomesta

Mikko Peltonen, Veli-Matti Väänänen

38,00 

Varastossa

kpl

Luonnonmukaista lähiruokaa. Kirja neuvoo saaliin käsittelyssä ja riistaherkkujen valmistamisessa.

Metsästäjä saa luonnosta sekä elämyksiä että luonnonmukaisten herkkujen raaka-aineita. Riistanlihaa eivät rasita tehotuotannon ongelmat, joten siitä voi valmistaa ympäristön kannalta kestävää, herkullista ja juhlavaa ruokaa.

Aiemmista metsästys- ja riista-alan kirjoista tunnetut Mikko Peltonen ja Veli-Matti Väänänen näyttävät, kuinka monipuolisia aineksia suomalainen metsästys tarjoaa niin koti- kuin kämppäoloissa puuhaavalle ruoanlaittajalle. Resepteissä on aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tuoda esiin metsäisiä aromeja, samoin tuttuja riistaruokien klassikkoja. Kaikentyyppisen metsästyksen harrastajat löytävät itselleen tuttuja aineksia hirvieläimistä metsä-, pelto- ja vesilintuihin sekä jäniksistä villisikoihin. Kirja neuvoo myös, millä lisukkeilla riistan ympärille rakennetaan herkullinen ateria. Samoin se antaa ohjeita saaliin arvon mukaiseen riistankäsittelyyn, sillä tulevan aterian valmistelu alkaa heti riistalaukauksen jälkeen.
Kustantaja
Metsäkustannus
Sivut
192
ISBN
978-952-338-025-7
EAN
9789523380257
Painovuosi
2017
Kirjastoluokka
68.23
Verokantatunnus
10
Nimiketunnus
528
Kirjalija(t)
Mikko Peltonen, Veli-Matti Väänänen
Koko
21 x 27 cm
Ulkoasu
Sidottu
Leveys
20.70 cm
Korkeus
26.60 cm
Paksuus
1.90 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
Perinteisiä eräruokia
Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)
27,00 
Satoa luonnosta
Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
27,00 
32,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00