Retkeilijän ABC -kirjan kansikuva, kirjoittaja Caj Koskinen, kustantaja Karttakeskus

Retkeilijän ABC - Tiedot, taidot, varusteet

Caj Koskinen

29,00 

Tulossa

Miten aloittaa retkeilyharrastus? Mitä varusteita yöretkelle tarvitaan?

Luonnossa retkeily on mahtavaa! Vielä mukavampaa on, jos päällä on retkeen sopivat vaatteet ja mukaan on pakattu oikeat tarvikkeet. Päiväretkien suosio on suuri, mutta kynnys retkellä ulkona yöpymiseen on monelle korkea. Retkeilijän ABC opastaa alkuun harrastuksessa, varusteiden valinnassa ja retken suunnittelussa.

Helppolukuisessa ja nykyaikaisessa retkeilyoppaassa annetaan hyvät vinkit retkeilyvarusteiden valintaan ja niiden käyttämiseen. Retkeilijän ABC neuvoo kohteen valinnassa, listaa retkelle tarvittavat varusteet, opastaa majoittumisessa ja kertoo niksit ruuanlaittoon luonnon helmassa sekä nostaa esiin tärkeimmät retkeilijän ensiapuohjeet. Napakan tekstin täydentää runsas kuvitus, ja varustelistat toimivat retkelle lähtijän oivana apuna.

Kirjassa esitellään monenlaisia tapoja luonnossa liikkumiseen – patikoinnin lisäksi kerrotaan pyöräilystä, polkujuoksusta, hiihdosta, lumikenkäilystä, melonnasta ja muista vesillä liikkumisen tavoista. Kirjan ohjeilla ja vinkeillä saat haltuun myös käytännön retkeilytaidot, kuten tulenteon, ja tiedät miten vessa-asiat helpoimmin hoidetaan metsäretkillä.

Caj Koskinen on eräopas ja Scandinavian Outdoorin sisällöntuottaja ja ulkoilun asiantuntija. Hän on myös kirjoittanut pitkään retkeilyblogeja Retkipaikkaan. Caj on huomannut työssään sekä retkeilyn suosion suuren kasvun että toisaalta sen, kuinka yöretkien aloittaminen on monelle todella vaikea ja iso askel. Helppolukuinen ja nykyaikainen retkeilyopas, jossa annetaan suorat vinkit retkeilyvarusteiden hankkimiseen ja niiden käyttämiseen, on puuttunut. Tämän kirjan avulla aloittelijakin pääsee nopeasti alkuun harrastuksessaan.

Retkeilijän ABC julkaistaan myös e-kirjana, ja se on saatavilla jälleenmyyjiemme e-kirjakaupoista.

Kirjalija(t)
Caj Koskinen
Kieli
suomi
Kustantaja
Karttakeskus
Koko
15 × 20 cm
Sivut
144
Ulkoasu
Nidottu
ISBN
978-952-266-772-4
EAN
9789522667724
Painovuosi
2023
Painos
1.
Kirjastoluokka
79.4
Verokantatunnus
10
Tulossa päivä
15.03.2023
Leveys
0.00 cm
Korkeus
0.00 cm
Paksuus
0.00 cm
Nimiketunnus
300176

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme
19,00 
19,00 
27,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00