Perinteisiä eräruokia

Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)

27,00 

Varastossa

kpl

Miten valmistat leipää ilman uunia? Mitä on pökkelökala? Miten säilöä ruokaa eräretkille?

 

Perinteiset eräruoat ovat yleensä yksinkertaisia, mutta retkiolosuhteet on osattava ottaa huomioon. Reseptit eivät ole turhantarkkoja ja ohjeita on helppo muokata saatavilla olevien ainesten ja mahdollisuuksien mukaan. Kirjasta saat myös paljon vinkkejä ruokalistan täydentämiseen luonnonantimilla.

Eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old manin Turkka Aaltosen reseptit ja ruuanvalmistustavat ja Martti Arkon kuvitus tuovat lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkeilytoimittaja Joppe Ranta on valinnut resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille.

 

Kirjalija(t)
Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)
Kieli
suomi
Nimiketunnus
205257
1. painos varastoon
18.03.2019
Verokantatunnus
10
Kirjastoluokka
79.4, 68.2
Painos
1.
Painovuosi
2019
EAN
9789522665782
ISBN
978-952-266-578-2
Ulkoasu
Sidottu
Sivut
144
Koko
19 x 19 cm
Kustantaja
Karttakeskus
Leveys
19.70 cm
Korkeus
19.60 cm
Paksuus
1.80 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
Satoa luonnosta
Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
27,00 
32,00 
Riistaherkkuja Suomesta
Mikko Peltonen, Veli-Matti Väänänen
38,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00