Merikarttasivutasku

35,00 

Varastossa

kpl

2 - osaiset roiskevesitiiviit, jäykisteillä varustetut taskut merikarttasarjan sivuille

Voit tarkastella neljää karttasivua yhtäaikaisesti pussia avaamatta, mikä helpottaa käytännön navigointia. Näkyvillä olevien sivujen alla voit säilyttää lisää sivuja. Merikarttasivutasku muodostuu kahdesta 49,5 x 36 cm:n kokoisesta läpinäkyvästä muovitaskusta, jotka on liitetty pitkältä sivultaan yhteen. Molemmat pussit on helppo avata ja sulkea pitkällä sivulla olevalla minigrip-vetoketjulla. Pusseissa on muovilevyt jäykisteinä.

Taskuun mahtuvat vain A3+-kokoisten sarjojen sivut (meri-/sisävesikarttasarjat A, B, C, D, J, K, N, O, P, R). Sivutaskuun EIVÄT MAHDU suuremman koon karttasarjojen sivut (sarjat E, F, G, M, L, V, T).

Katso tuotteen esittelyvideo tästä!

Käyttäjäarvio

”Aina silloin tällöin tulee merenkulussa eteen navigointiin liittyviä innovatiivisia keksintöjä, esimerkkinä karttaplotterit. Eräs tällainen kätevä keksintö, joka on hintaluokaltaan halpa tuomaansa hyötyyn nähden, on merikarttasivutasku. Merikarttasivutasku on ollut Purjehduskoulu Abregossa käytössä päällikkö-, perämies- ja katselunavigointikursseilla sekä omilla purjehduksillamme. Sen tarjoama helppous karttasivujen järjestelemiseksi navigointia varten selkeyttää ja lisää turvallisuutta merenkulussa. Voimme suosittaa sitä lämpimästi niin huviveneilijäille kuin ammattimerenkulkijallekin.”

Pekka Jylhä
Purjehduksenopettaja
Merenkulunkouluttaja
Purjehduskoulu Abregon rehtori

Kustantaja
Suuntamedia Oy
EAN
6430059980130
Verokantatunnus
24
Nimiketunnus
200873
Leveys
0.00 cm
Korkeus
0.00 cm
Paksuus
0.00 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Suosittelemme
14,00 
14,00 
49,00 
22,00 
19,00