Karttakeskuksen digikoulukartasto oppilaalle (koululisenssi)

149,00 

kpl

Mukana lisämateriaali opettajalle

E-kirja avaa näköalan koko maailmaan

Karttakeskuksen digikoulukartasto on e-kirjamuotoinen koulukartasto tämän vuosituhannen oppilaalle. Koululaisten maailman kutistuessa tietoliikenteen ja matkailun kehittymisen myötä ajankohtaiset tapahtumat ja eri oppiaineissa käsiteltävät alueelliset ilmiöt löytävät paikkansa digikoulukartaston avulla.

Digikoulukartasto toimii opetuksen tukena, kun havainnoidaan muutoksia ja vertaillaan ilmiöitä sekä ajallisessa että alueellisessa mielessä. Kartaston sisältönä ovat selkeät yleiskartat, erilaisten ilmiöiden hahmottamista ja ymmärtämistä tukevat teemakartat sekä maanosien ja valtioiden vertailutaulukot. Karttatietoa elävöittävät lisäksi monipuoliset kuva-aukeamat.

Uutuutena digikoulukartason mukana tulee ilmainen opettajan lisämateriaali. Digitaalinen materiaali sisältää interaktiivisia karttapohjia, työkaluja karttojen geomediaopetukseen sekä projekti-ja tehtäväideoita. Karttapohjien avulla oppilaat voivat tehdä omia karttaesityksiä ja kartat soveltuvatkin hyvin mm. projekteihin, ryhmätöihin, tuntityöskentelyyn ja koekäyttöön. Lisämateriaalin kartat ovat myös käytettävissä erillisinä sivuina ja karttojen muokkaaminen onnistuu ilmaisella Adobe Acrobat Reader -ohjelmalla PC- tai Mac-tietokoneilla. Lisämateriaali ei ole vielä saatavilla tableteille.

Karttakeskuksen digikoulukartasto toimitetaan koululle vesileimauksella suojattuna pdf-tiedostona, joten sen käyttöönotto ei edellytä rekisteröintiä tms. toimenpidettä. Oppilas voi avata, selata ja lukea kartastoa suoraan ilmaisella Adobe Reader -ohjelmalla. Digikoulukartasto toimitetaan tuotekotelossa usb-muistitikulla ja sen voi asentaa myös koulun verkkoon, josta se voidaan keskitetysti kopioida luokan eri koneille. Kartasto on silloin käytettävissä kaikissa opetuskäytössä olevissa PC- tai Mac-tietokoneissa sekä iPad tai Android-tableteissa, joihin on asennettu ilmainen Adobe Reader tai vastaava ohjelma.

Digikoulukartasto hinnoitellaan koulun oppilasmäärän mukaan. Lisenssi on kertalisenssi ja oston jälkeen ei peritä vuotuisia lisenssimaksuja. Valitse alaspudotusvalikoista oikea lisenssi.

Näytesivuja

Videolla esitetään muutamia näytesivuja e-kirjasta – mukana mm. kirjan esipuhe ja sisällysluettelo. Voit tarkastella sivusisältöjä lähemmin valitsemalla asetuksista paremman toistolaadun ja katsomalla videon koko näytön alueella. Videotoistoa voi myös tauottaa (pause).

Katso video.

Tutustu tuote-esitteeseen.

Kieli
suomi
Kustantaja
Karttakeskus
Ulkoasu
E-kirja-PDF-kartasto
ISBN
978-952-266-214-9
EAN
9789522662149
Verokantatunnus
24
Nimiketunnus
203545
Leveys
0.00 cm
Korkeus
0.00 cm
Paksuus
0.00 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00 
19,00 
-26%
20,00  27,00 
-26%
14,00  19,00