GPS-RETKET: Meren, tuulen ja ihmisen muovaama Kalajoki

A Ahlsund, H Susiluoma, J Halonen

24,50 

kpl

Kalajoen rikasta kulttuuria ja luontoa patikoiden ja pyöräillen. Painettu vihko ja GPX-tiedosto.

Painettu vihko ja GPX-tiedosto. Kalajoen rikasta kulttuuria ja luontoa patikoiden ja pyöräillen. Kalajoki on paljon muutakin kuin hiekkaranta!

  • GPS-retket on uusi retkisarja suunniteltuja vaelluksia kävellen, pyörällä, kanootilla - jokainen oma yksilöllinen retkensä.
  • GPS-jälki vie kohteesta toiseen ja opasvihko kertoo kohteiden sisällöstä.
  • Reitin suunnittelu: Heikki Susiluoma yhdessä paikallisten asiantuntijoiden kanssa.
  • Tuote sisältää painetun vihkosen sekä GPX-tiedoston.

GPS-kulttuuri-/luontopyöräilyt tutustuttaa kulkijan Kalajoen rannikolla elämisen ehtojen historiaan ja sisämaan luontoon muinaisine rantavalleineen, jäkäläkankaineen ja Siiponjokilaaksoineen.

Kolmen päivän ajalle suunnitellut reitit  tutustuttavat matkailijan nykyiseen ja vanhaan elämään niin historiallisella Plassin alueella, dyynirannoilla kuin Himankakylän maaseutumaisemassakin. Matkalla poiketaan myös lintutorneilla ja muissa luontokohteissa. Kalajoki tarjoaa erittäin hyvän kehyksen seurata maannousemailmiön etenemistä historiassa.

Pleunan reitti on 20 km kävelyä luontopolulla: jäkäläkankaita, rantavalleja, dyynejä, soita, lampia, jokivarsilehtoja. Mahdollisuus nähdä mm. joutsenia, kurkia, telkkiä, mustakurkku-uikkuja, taveja, haapanoita, metsoja, teeriä, riekkoja, pyitä.
Siiponjoki-Himankakylä -retki sisältää 45 km pyöräilyä metsässä, maalaiskylillä ja merenrantakohteissa; Siiponjoen kiemurtelua, Himankakylän vanhaa asutusta ja satama sekä pieniä hiekkateitä
Vihaspauha-Plassi -pyöräreitti kulkee meren rantaa hiekkadyynialueiden kautta vanhaan kauppapaikkaan ja Kalajoen keskustaan, yhteensä 35 km.

Reittivihko sisältää 75 opastettua havaintopistettä ja GPS-jälki opastaa sinua eteenpäin. Reitti on jaettu kolmeen päivän retkeen. Vihkossa kerrotaan majoittautumispaikat sekä tuli- ja leiripaikat sekä autiotuvat. Reitin varren muista palveluista on kirjattu GPS-retkien majoituspisteet. Majoittajien ja muiden palveluiden tiedot ovat reittivihkon alkusivuilla.

  • Pehmeäkantinen ja taskuun hyvin sopiva opas sisältää 75 GPS-reittiin tallennettua havaintopistettä, joissa kerrotaan luonnosta, historiasta ja elinkeinoista.
  • Vihkossa kerrotaan majoittautumispaikat sekä tuli- ja leiripaikat sekä autiotuvat.
  • Reitin varren muista palveluista on kirjattu GPS-retkien majoituspisteet.
  • Majoittajien ja muiden palveluiden tiedot ovat reittivihkon alkusivuilla.
  • Digitaalinen GPS-jälki toimitetaan erikseen sähköpostitse .gpx-muodossa. GPX-tiedosto toimii tavallisimmissa GPS-laitteissa. Voit tarkista tiedoston yhteensopivuuden oman GPS-laitteesi kanssa ennen tilaamista lataamalla testijäljen (.zip).
  • Reittijälki ja luontovihko aineistojen käyttöoikeusehdot
Kirjalija(t)
A Ahlsund, H Susiluoma, J Halonen
Kieli
suomi
Kustantaja
GPS-retket/Ekointernet Oy
Koko
13 x 21 cm
Sivut
24
Ulkoasu
Nidottu
Mittakaava
1:20/30 000
Painovuosi
2015
Verokantatunnus
24
Nimiketunnus
203906
Leveys
0.00 cm
Korkeus
0.00 cm
Paksuus
0.00 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
19,00 
-47%
10,00  19,00 
27,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00