
Aitoja makuja luonnosta
Marja Hartola
32,00 €
Varastossa
Terveellistä ja monipuolista lähiruokaa aidoista aineksista.
Luonnosta löytyy puhtaita raaka-aineita kotikeittiöiden käyttöön ympäri vuoden. Kirja esittelee monipuolisesti kaloja, riistaa, sieniä, marjoja ja villivihanneksia, joista loihditaan terveellistä ja monipuolista lähiruokaa. Yli 100 herkullisen reseptin joukossa on suomalaisen ruokaperinteen klassikkoruokia sekä uusia sovelluksia tutuista raaka-aineista, ruokia helpoista arkiruoista juhlapöydän näyttäviin antimiin. Reseptien rinnalla on runsaasti tietoa raaka-aineiden käytöstä, historiasta ja terveellisyysvaikutuksista. FM Marja Hartola on ruokakulttuurin historian tutkimiseen erikoistunut kansatieteilijä, matkailuopas ja freelancetoimittaja. Hän on kirjoittanut ja luennoinut ruokataloudesta, järjestänyt historiallisia pitoja ja tehnyt ruokia historia-aiheisiin elokuviin sekä kirjoittanut kulttuurihistoriallisen keittokirjan. Valokuvaaja Maria Grönroos vastaa kirjan upeasta kuvituksesta.- Kustantaja
- Metsäkustannus
- ISBN
- 978-952-338-064-6
- EAN
- 9789523380646
- Painovuosi
- 2018
- Verokantatunnus
- 10
- Nimiketunnus
- 567
- Kirjalija(t)
- Marja Hartola
- Koko
- 20 x 22 cm
- Sivut
- 167
- Ulkoasu
- Sidottu
- Leveys
- 20.40 cm
- Korkeus
- 22.20 cm
- Paksuus
- 2.20 cm
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Suosittelemme

Satoa luonnosta
Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
27,00 €

Idut ja versot
Lina Wallentinson
29,00 €

Perinteisiä eräruokia
Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)
27,00 €

Lumijälkien maasto-opas
Marcus Wikman
22,00 €
19,00 €
Arvostelut
Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.