Aitoja makuja luonnosta

Marja Hartola

32,00 

Varastossa

kpl

Terveellistä ja monipuolista lähiruokaa aidoista aineksista.

Luonnosta löytyy puhtaita raaka-aineita kotikeittiöiden käyttöön ympäri vuoden. Kirja esittelee monipuolisesti kaloja, riistaa, sieniä, marjoja ja villivihanneksia, joista loihditaan terveellistä ja monipuolista lähiruokaa. Yli 100 herkullisen reseptin joukossa on suomalaisen ruokaperinteen klassikkoruokia sekä uusia sovelluksia tutuista raaka-aineista, ruokia helpoista arkiruoista juhlapöydän näyttäviin antimiin. Reseptien rinnalla on runsaasti tietoa raaka-aineiden käytöstä, historiasta ja terveellisyysvaikutuksista. FM Marja Hartola on ruokakulttuurin historian tutkimiseen erikoistunut kansatieteilijä, matkailuopas ja freelancetoimittaja. Hän on kirjoittanut ja luennoinut ruokataloudesta, järjestänyt historiallisia pitoja ja tehnyt ruokia historia-aiheisiin elokuviin sekä kirjoittanut kulttuurihistoriallisen keittokirjan. Valokuvaaja Maria Grönroos vastaa kirjan upeasta kuvituksesta.
Kustantaja
Metsäkustannus
ISBN
978-952-338-064-6
EAN
9789523380646
Painovuosi
2018
Verokantatunnus
10
Nimiketunnus
567
Kirjalija(t)
Marja Hartola
Koko
20 x 22 cm
Sivut
167
Ulkoasu
Sidottu
Leveys
20.40 cm
Korkeus
22.20 cm
Paksuus
2.20 cm

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Kirjoita sinä ensimmäinen arvio!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme
Perinteisiä eräruokia
Joppe Ranta (toim.), Martti Arkko (kuvat), Turkka Aaltonen (teksti)
27,00 
Satoa luonnosta
Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
27,00 
Riistaherkkuja Suomesta
Mikko Peltonen, Veli-Matti Väänänen
38,00 
22,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00