Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Seinäkarttojen jälkikäsittelyvaihtoehdot

Laminoinnit
Laminoituihin karttoihin voi tehdä poispyyhittäviä merkintöjä vesiliukoisin merkintävälinein. Laminoinnissa paperin kuvapuolelle tulee ohut mattalaminointi ja takapuolelle paksumpi kiiltävä laminointi. Laminoitu kartta mahdollista kiertää rullalle.

Jos karttaan halutaan tehdä poispyyhittäviä tussimerkintöjä esim. sprii- tai valkotaulutussilla on kartta päällystettävä kiiltävämmällä tussikalvolaminaatilla. Tussikalvolaminoitu kartta on laminoitu yksipuoleisesti.

Toimitusaika laminoiduille tuotteille on korkeintaan 10 arkipäivää tilauksesta.


Taulut
Tauluissa on matta-alumiinikehykset (ks. kuva alla). Karttojen päälle laitetaan mattakalvo, joka suojaa karttaa. Kaikkiin tauluihin voi kiinnittää karttaneuloja. Tauluissa on valmiina seinäkiinnikkeet. Jos karttaan halutaan tehdä poispyyhittäviä tussimerkintöjä esim. sprii- tai valkotaulutussilla on kartta tai karttataulu päällystettävä kiiltävämmällä tussikalvolaminaatilla. Tussikalvolaminoinnin hinnasta voi tiedustella erikseen sähköpostilla osoitteesta myynti(at)karttakeskus.fi ennen tilaamista. Magneettitaulun pintaan voi kiinnittää magneetteja ja karttaneuloja.

Toimitusaika tauluksi tehtäville tuotteille on korkeintaan 14 arkipäivää tilauksesta.

seinakartat_esimerkki_matta-alumiinikehys
Metsäkauppa

Metsäammattilaisen, metsänomistajan ja luonnossaliikkujan tärkein tietolähde ja ostospaikka. Valikoimassa on monipuolisesti tietokirjoja, oppaita, harrastekirjoja ja ammattikirjallisuutta. Digitaalisuus on metsänhoidon arkipäivää, ja Metsäkaupasta löydätkin digijulkaisumme ja -sovellukset, mobiilisovellukset ja verkkokurssitarjontamme. Nyt voit myös tilata metsäpuiden siemenet verkosta!

Metsäkauppa