<< Takaisin tuotelistaan

PowerPoint-kartat


YLEISTÄ

PowerPoint-kartat ovat Karttakeskuksen kartografien kotimaisena kartanvalmistus- ja toimitustyönä valmistettuja, suomenkielisiä (joskus myös lisänä ruotsi), sisällöllisesti laadukkaita karttoja. Kartat soveltuvat monipuoliseen viestintään kuten esityksiin, demoihin ja julkaisukäyttöön. Aineistoa voidaan hyödyntää esimerkiksi

PowerPoint-kartoilla on valmis ulkoasu, joten ne ovat tarvittaessa hyödynnettävissä vaikkapa esityskäyttöön sellaisenaan. Karttatiedostot ovat avoimia, joten ne tarjoavat myös jatkokäsittelymahdollisuuden ja siis hyvinkin pitkälle jalostetut karttaesitykset. Kuvanlaatu ei muodostu ongelmaksi, sillä aineisto on laadukkainta mahdollista (vektori)grafiikkaa, joten kartat voidaan vaikkapa heijastaa suurellekin seinälle kuvanlaadun kärsimättä. Kartat voi tulostaa omalla printterillä, ja jopa karttojen painattaminen on mahdollista tietyin toimenpitein ja edellytyksin.

AINEISTOSTA

KÄYTTÖOHJEITA / OHJEVIDEOT

Olemme keränneet PowerPoint-karttojen käyttövinkkejä videoiksi (YouTube). Videoita katsomalla saat hyvän yleiskäsityksen karttojen ja ohjelman käyttömahdollisuuksista.

TOIMITUSTAPA JA -AIKA

Tilatut kartat toimitetaan tiedostonsiirrolla (tilaaja saa latauslinkin sähköpostiinsa) yleensä lähimmän vuorokauden sisällä.

KÄYTTÖEHDOT

Tutustu käyttöoikeusehtoihin (pdf).

TILAUSKARTAT AINEISTOSTA

Jos oma aika ja kyvyt eivät riitä, on PowerPoint-karttoja mahdollista tilata myös räätälöitynä! Muokkaamme puolestasi kartoista halutunlaiset. Voimme esimerkiksi muuttaa kartan värityksiä, lisätä kartalle asiakkaan omaa sisältöä kuten toimipisteitä ja toimittaa kartan monessa erilaisessa tiedosto- ja julkaisumuodossa. Jopa kartasta valmistetut fyysiset esineet (kuten tulosteet, taulut) monine jälkikäsittelyineen ovat yleensä mahdollisia! Kysy lisää myynniltämme.