Seinäkarttojen jälkikäsittelyvaihtoehdot


Laminoinnit Laminoituihin karttoihin voi tehdä poispyyhittäviä merkintöjä vesiliukoisin merkintävälinein. Laminoinnissa paperin kuvapuolelle tulee ohut mattalaminointi ja takapuolelle paksumpi kiiltävä laminointi. Laminoitu kartta mahdollista kiertää rullalle.

Jos karttaan halutaan tehdä poispyyhittäviä tussimerkintöjä esim. sprii- tai valkotaulutussilla on kartta päällystettävä kiiltävämmällä tussikalvolaminaatilla. Tussikalvolaminoitu kartta on laminoitu yksipuoleisesti.

Toimitusaika laminoiduille tuotteille on korkeintaan 7 arkipäivää tilauksesta.


Taulut Tauluissa on matta-alumiinikehykset (ks. kuva alla). Paperisten karttojen päälle laitetaan mattakalvo, joka suojaa karttaa ja pitää sen paikallaan. Kaikkiin tauluihin voi kiinnittää karttaneuloja. Tauluissa on valmiina seinäkiinnikkeet. Jos karttaan halutaan tehdä poispyyhittäviä tussimerkintöjä esim. sprii- tai valkotaulutussilla on kartta tai karttataulu päällystettävä kiiltävämmällä tussikalvolaminaatilla. Tussikalvolaminoinnin hinnasta voi tiedustella erikseen sähköpostilla osoitteesta myynti(at)karttakeskus.fi ennen tilaamista. Magneettitaulun pintaan voi kiinnittää magnetteja ja karttaneuloja. Siihen voi tehdä myös tussimerkintöjä vesiliukoisin välinein.

Toimitusaika tauluksi tehtäville tuotteille on korkeintaan 14 arkipäivää tilauksesta.