OPPIMATERIAALIT

Kartta kuvaa niin oppilaan lähiympäristöä kuin koko maailmaakin. Karttakeskuksen oppimateriaalit tukevat opetusta luokkahuoneessa ja maastossa, maantiedosta liikunnan tunnille, Suomen mittakaavasta maailmaan.

Karttakeskuksen valikoima kattaa sekä perinteiset karttatuotteet että digitaaliset karttaopetuksen materiaalit. Kaikki digitaaliset materiaalit sopivat koko ryhmän opetukseen datavideoprojektorin tai interaktiivisten esitystaulujen kanssa. Osaa aineistoista voi myös työstää ja tutkia yksin tai pareittain tietokoneella. Maailma koulukirjojen ulkopuolella avautuu vaikkapa dokumenttikameralla kaikkien nähtäväksi heijastettavien karttatietokirjojen kautta.

Kun maailma muuttuu, Karttakeskuksen oppimateriaalit muuttuvat mukana. Siksi tiedot ovat ajantasaiset.

Koulukartta.fi -sivuston myynti on siirtynyt kokonaan Karttakeskuksen hallintaan. Ostokset tehdään jatkossa suoraan täältä Karttakauppa.fi -verkkokaupasta. Maksutapoina ovat verkkoraha, luottokortti ja yrityksille, yhteisöille ja kunnille myös laskun saaminen on mahdollista (maksutapa Lasku yritykselle, katso lisätietoja tästä). Ongelmatilanteissa ota yhteys myynti(at)karttakeskus.fi

Koulut voivat tilata Karttakaupasta tuotteita laskulla.


Jälleenmyyjät:

TEVELLA OY
Viinikankatu 49 A (3. krs)
33800 Tampere
Puhelin: (03) 380 5300
Faksi: (03) 380 5353
myynti(at)tevella.fi

LEKOLAR-PRINTEL OY
Metsäläntie 20
00320 Helsinki
Puhelin: (09) 8294 600
Faksi: (09) 8294 327
asiakaspalvelu@lekolar.fi

EDUSTORE