Lattiakartat

Konseptoidut tilauskartat


LATTIAKARTAT SUURKUVATULOSTEINA


Karttakeskus toteuttaa ja toimittaa avaimet käteen -periaatteella jättikokoisia lattiakarttoja laajasta karttavalikoimasta.


Yleistä

Lattiakartta on näyttävä ja havainnollinen sisustuselementti esimerkiksi yritysten työskentelytiloihin, oppilaitosten luokkiin, julkisiin tiloihin, messuhalleihin ja kauppakeskuksiin – kaikkialle missä on runsaasti tyhjää lattiapinta-alaa. Kartan koko voi olla metreistä jopa kymmeniin metreihin!

Kartan teema voidaan valita laajasta aineistostamme: se voi olla vaikkapa (Suomesta) yleiskarttaa, maastokarttaa, merikarttaa, tiekarttaa, aluejakokarttaa tai (laajemmin) maailmankartta, tietyn mantereen kuten vaikkapa Euroopan kartta, myös vaikkapa tietyn ajanjakson historiallinen kartta. Tarvittaessa valmistamme tarvitsemanne kartta-aineiston.

Valmis kartta voidaan toimittaa ja asentaa paikalleen kaikkialle Suomessa. Lattiaan kiinteästi asennettavalle kartalle on vaatimuksena suhteellisen tasainen alusta – yleisimmät lattiamateriaalit kuten kivilattiat ja erilaiset muovipinnoitteet käyvät hyvin – yhteistyökumppanimme arvioi kiinnitysmahdollisuuden tapauskohtaisesti. Toimitamme myös ei-kiinteästi asennettavaa karttaa. Lue kartta- ja materiaalityypeistä seuraavassa.

Kiinteästi asennettava lattiakartta (jälkikäsittelynä kovaliimaus ja laminointi)

Kovaa kulutusta ja vettä kestävä lattiakarttaratkaisu yleisiin tiloihin.

  • Synteettinen tulostusmateriaali tarraominaisuudella, jälkikäsittelynä kovaliimaus ja pinnoitus karhealla, liukastumisia ehkäisevällä laminaattikalvolla.
  • Asennetun kartan kestotakuu 2 vuotta. Käytännössä kesto on todennäköisesti huomattavasti pidempi, vuosia. Esimerkiksi Tampereen Aamulehden toimituksen lattiakartta kesti 10 vuotta (ks. kuvia kartasta alla).
  • Kartta ei kuitenkaan kestä kohtuutonta kuluttamista loputtomiin. Kartta kestää kyllä hyvin päältäkävelyä, mutta esim. hiekkaiset kengät naarmuttavat laminaattia, joka kuluu ja "himmenee" näin nopeammin.
  • Tarraa voi puhdistaa varoen laikkakoneella (pesupäällä ja miedolla pesuliuoksella).

Siirreltävä lattiakartta (materiaalina vinyylibanner)

Kulutusta ja kosteutta kestävä, liinamainen ja liikuteltava kartta.

  • Materiaali kestää myös repimistä, taittelua ja on rullattavissa.
  • Kartan päällä voi kävellä kengilläkin, mutta hiekkaa ja kengillä hieromista on vältettävä.
  • Kartan voi pyyhkiä märälläkin (kankaalla tms.), mutta kovia kemikaaleja kuten liuottimia värit eivät kestä eivätkä myöskään puhdistamista laikkakoneella.

Tiedustelut, tilaukset ja hinnoittelu

Kysy lisää ja pyydä tarjous myyntitiimiltämme > myynti@karttakeskus.fi tai suoraan asiantuntijalta > jaakko.virkkala@karttakeskus.fi. Kartan lopullinen hinta muodostuu aineistokäsittelyistä, karttatyypistä, kartan pinta-alasta, logistiikkakuluista ja asennuskulusta. Näin ollen tarkempaa hinta-arviota tulee tiedustella myyntitiimiltämme. Toteuttamiemme lattiakarttojen hintaluokat ovat olleet tyypillisesti 500–1000 € (siirreltävät lattikartat) ja 1000–2000 € (kiinteästi asennettavat).

Referenssit: toteuttamiamme lattiakarttoja

1. Tampereen Aamulehden toimituksen lattiakartta. GT-tiekartta-aineisto, kiinteä asennus, pitkä sivu 6,5 metriä.

2. Vitikkalan koulu, Jämsä. Maailmankartta, kiinteä asennus, koko 5 x 3 metriä.

3. Kissanmaan koulu, Tampere. Maailmankartta-aineisto, siirreltävä lattiakartta vinyylibanneria, pitkä sivu 5 metriä.

4. Ideapark-kauppakeskus, Lempäälä. "Suomen suurin kartta". GT-tiekartta-aineisto (kuvattuna koko Suomi), kiinteä asennus, pituus n. 50 metriä.

5. Messukeskus, Helsinki. "Maailman suurin merikartta". Yleismerikartta 950, kiinteä asennus, koko 23 x 8 metriä.