Kannattaa liittyä Karttakeskuksen Karttaklubiin!


Rekisteröitymällä jäseneksi Karttaklubiin pääset osalliseksi klubin tarjouksista ja muista erinomaisista eduista.

Karttaklubin jäsenyys on maksuton eikä klubissa ole ostopakkoa. Tuotteita ei postiteta automaattisesti! Tutustu tarkemmin Karttaklubin sääntöihin (tietoa mm. henkilötietojen käytöstä). Karttakeskus ei luovuta henkilötietojasi eteenpäin!

Karttaklubilaisen edut

  1. Saat kuukausittain sähköpostiisi Karttaklubi -kirjeen, jossa kerrotaan mm. klubitarjouksista, joiden hintaa on alennettu vähintään 10 % normaalihinnasta. Lisäksi klubikirjeessä kerrotaan tuoteuutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Karttaklubin jäsenenä saat tietoa kaikista Karttakaupan tuotteista; painetut kartat ja kirjat, tulostetuotteet ja digitaaliset karttatuotteet.
  2. Karttaklubi -kirjeiden lisäksi saat 2-3 kertaa kuukaudessa muita tarjouksia, kuten esimerkiksi 48 tuntia voimassa olevia pikatarjouksia. Saat näistä tuotteista jopa 25–70 % alennuksen.
  3. Saat Karttakaupasta vaihtuvia tuoteryhmäkohtaisia alennuksia, joissa alennukset ovat vähintään 5 % suositushinnoista.

Karttaklubissa voit lisäksi

  1. päästä vaikuttamaan Karttakeskuksen tuotteiden sisältöön ja uutuustuotteiden ideointiin vastaamalla karttaklubilaisille lähetettävään kyselyyn.
  2. selata tilaushistoriaasi ja saat esitäytetyn tilauslomakkeen.
  3. tehdä muistilistan kiinnostavista tai myöhemmin hankittavista tuotteista.

 

LIITY KARTTAKLUBIIN

 

Karttaklubin yhteystiedot

Metsäkustannus Oy
Karttaklubi
Maistraatinportti 4A
00240 HELSINKI
myynti(at)karttakeskus.fi
p. 09 315 49 800 (arkisin klo 9-15)