Kartat ja kartta-aineistot

Kartat ja kartta-aineistot yrityksille ja julkishallinnolle

KARTAT JA PAIKKATIETOAINEISTOT YRITYKSILLE JA JULKISHALLINNOLLE

Paikkatieto- ja kartta-aineistot

Karttakeskuksen valikoimassa on laaja valikoima paikkatietotoiminnassa ja datan rikastamisessa tarvittavia aineistoja. Koostamme räätälöityjä aineistopaketteja yksilöllisiin tarpeisiin, tarjoamme aineistojen ylläpidon ulkoistuspalveluita sekä paikkatietojen analysointiprojekteja.

Käytämme toteutuksissa tilanteen mukaan joko asiakkaiden omia aineistoja, vapaita aineistoja tai Karttakeskus-aineistoja.

Karttakeskuksen omaan aineistovalikoimaan kuuluvat mm. eri mittakaavaiset vektori- ja rasterikarttatuotteet Suomesta sekä jatkuvasti ajantasaistettava Suomen Tiestö -vektoriaineisto.

Metsäsektorille toteutamme muun muassa paikkatietoaineistoja ja niiden käsittelypalveluita sekä paikkatietoanalyysejä osana Tapion metsäbiotalouden konsultointipalveluita.

Niille jotka eivät käytä toiminnassaan paikkatieto-ohjelmia, toteutamme esimerkiksi Illustratorilla ja PowerPointilla käytettäviä karttoja.

Toteutamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä painettuja karttoja ja kirjoja vuosikymmenten kokemuksella. Nykyaikainen karttaratkaisu voi tarvittaessa sisältää paljon muutakin kuin pelkän painetun kartan! Kysy lisätietoja

Karttakeskus on osa Tapiota.

Asiakaskohtaisesti räätälöitävät tilauskartat ja painotyöt

Tilauskartta on asiakaskohtaisesti valmistettu, yksilöllinen karttaratkaisu. Kaikki Karttakeskuksen tilauskartat voidaan toteuttaa joko painettuina tai digitaalisina tuotteina. Toteutamme tilauskarttoja esimerkiksi organisaation sisäiseen käyttöön, jälleenmyytäväksi tai liike- ja asiakaslahjakäyttöön. Tarjoamme painettavat tilauskartat kokonaispalveluna kartan suunnittelusta aina painotyön ja logistiikan järjestämiseen saakka. Näyttävän ja laadukkaan lopputuloksen takeena on kartta-alan palkintoja saanut tuotantotiimimme.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: myynti@karttakeskus.fi.

Yritysratkaisut ja julkishallinnon ratkaisut   Lisätietoja▼
Toimitamme yrityksille ja julkishallinnon toimijoille erilaisia karttoja ja kartta + matkaopas -tuotteita. Valmistamme muun muassa opaskarttoja, karttoja sisältäviä matkaoppaita ja esitteitä, erilaisia liikennekarttoja sekä ulkoilu-, retkeily- ja veneilykarttoja. Kartoissa voidaan hyödyntää joko asiakkaan omia aineistoja, viranomaisaineistoja, Karttakeskuksen aineistoja tai näiden yhdistelmiä. Karttoihin voidaan lisätä myös asiakkaan myymiä ja toimittamia mainoksia, mikä tuo lisävaihtoehtoja karttaratkaisun rahoittamiseen.
Liike- ja asiakaslahjat – kartta on käytännöllinen liikelahja!   Lisätietoja▼
Räätälöimme markkinointi- ja liikelahjakäyttöön esimerkiksi kaupunki- ja tiekarttoja sekä matkaoppaita, joihin on merkitty esim. yrityksen toimipaikkojen sijainnit ja yhteystiedot. Karttoihin voidaan tehdä esimerkiksi yritysilmeen mukaiset kannet, lisätä markkinointimateriaalia ja yrityksen kotisivuille ohjaavia QR-koodeja. Kartat voidaan myös pakata yritykselle räätälöityyn koteloon.

Myös muut käytännölliset ja antajastaan pitkään muistuttavat tuotteemme, kuten seinäkartat, karttapallot, atlakset ja historialliset kirjat on mahdollista saada personoituina!
Painotyöt, tulosteet ja karttataitot   Lisätietoja▼
Karttakeskuksen kautta löytyy edullisia sopimuspainoja, jotka painavat erilaisia töitä laajalla skaalalla ja arkkeja aina A0 (1189 x 841 mm) ja B0 (1414 x 1000 mm) -kokoihin saakka. Painomateriaaleja on lukemattomia, mm. vettä ja kulutusta kestävä paperi Tyvek, normaali ”karttapaperi” ja laminoitu paperi. Kauttamme on mahdollista tilata myös karttojen taittotöitä eri taittokokoihin.

Karttakeskuksen valikoimaan kuuluvat myös yksilölliset karttatulostetyöt. Karttatulosteemme tulostetaan esimerkiksi paperille, kapalevylle tai vettä, UV-säteilyä, pakkasta ja kulutusta kestävälle synteettiselle materiaalille. Toteutamme karttatulosteista myös erilaisia karttatauluja.

Toteutamme yhdessä alihankkijoidemme kanssa lattiakarttaratkaisuja esim. kouluille ja kauppapaikkoihin. Esimerkiksi Lempäälän Ideaparkin lattialta löytyvä jättimäinen (12 x 48 m) kartta on Karttakeskuksen ja alihankkijoidemme toteuttama.
Räätälöidyt karttatuotteet – referenssejä   Lisätietoja▼
Valio: Oltermanni-kartta

Valion tuotantolaitoksia sijoitettuna 1:1 600 000 -mittakaavaiselle yleistiekartalle.


Kristina Cruises: Euroopan jokireittikartta

Asiakaslahjana jaettavalle kartalle on merkitty Kristina Cruisesin valikoimassa olevat Keski-Euroopan jokiristeilyt sekä näyttävää kuvitusta.


Pukkilan ulkoilukartta

Premium-tasoinen laminoitu kartta, johon on merkitty Pukkilan kunnan ulkoilu- ja liikuntapaikat ja -reitit sekä palveluntarjoajien mainoksia.


Hypoteekkiyhdistys: Suomi katsoo Eurooppaan -kartta

Euroopan yleiskartta ylösalaisena esityksenä ja mm. lentoreiteillä kuvitettuna.


Neste Oil: Rally Finland -reittikartta

Viralliselle "rallikartalle" merkittynä etapit, lähtöpaikat, maali, huolto- ja tankkauspisteet ym. keskeinen symboliikka GT-karttapohjalla.


Nesteoil: Asemaverkostokartat

Neste Oilin kaikki Suomen jakeluasemat kuvattuna tiekarttapohjalla.


Autoliitto: Tiekartasto Eurooppa

Hallwagin ja Karttakeskuksen yhteistyönä valmistama Euroopan tiekartastokirja Autoliiton omilla kansilla.Katso myös tiedot tarjoamistamme ns. valmispohjaratkaisuista.