YRITYSLAHJAT JA RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET


Tilauskartta on asiakaskohtaisesti valmistettu, yksilöllinen karttaratkaisu. Kaikki Karttakeskuksen tilauskartat voidaan toteuttaa painettuina ja digitaalisina tuotteina tai mobiiliratkaisuina. Tilauskartta sopii vaikkapa organisaatiosi sisäiseen käyttöön, jälleenmyytäväksi tai liike- ja asiakaslahjakäyttöön

Katso referenssejä toteuttamistamme karttaratkaisuista (sivun alaosassa)

Tarjoamme painettavat tilauskartat kokonaispalveluna kartan suunnittelusta aina painotyön ja logistiikan järjestämiseen saakka. Mobiilikarttaratkaisut toteutamme tarvittaessa latausvalmiina toteutuksina.

Karttakeskuksesta saat myös kartta-aineistot ja julkaisuluvat itse toteuttamiisi karttatuotteisiin.

Näyttävän ja laadukkaan lopputuloksen takeena on kartta-alan palkintoja saanut kokenut tuotantotiimimme.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: myynti(at)karttakeskus.fi

Yritysratkaisut ja julkishallinnon ratkaisut

Toimitamme yrityksille ja julkishallinnon toimijoille erilaisia karttoja operatiiviseen toimintaan ja sen tueksi. Valmistamme muun muassa opaskarttoja, erilaisia liikennekarttoja, ulkoilu- ja retkeilykarttoja sekä matkailukarttoja. Kartoissa voidaan hyödyntää joko asiakkaan omia aineistoja, viranomaisaineistoja, Karttakeskuksen aineistoja tai näiden yhdistelmiä.

Liike- ja asiakaslahjat - kartta on käytännöllinen liikelahja!

Räätälöimme markkinointi- ja liikelahjakäyttöön esimerkiksi kaupunki- ja tiekarttoja sekä matkaoppaita, joihin on merkitty yrityksen toimipaikkojen sijainnit ja yhteystiedot. Lisäksi karttojen ja kartastojen kannet voidaan tehdä asiakkaan yritysilmeen mukaisiksi.

Myös muut käytännölliset ja antajastaan pitkään muistuttavat tuotteemme, kuten seinäkartat, karttapallot, atlakset ja historialliset kirjat on mahdollista saada personoituina! Tuotteisiin voidaan lisätä liikemerkkejä, mainoksia, niihin voidaan tehdä yritysilmeen mukaiset kannet tai kartat voidaan pakata yritykselle räätälöityyn koteloon!

Painotyöt, tulosteet ja karttataitot

Karttakeskuksen kautta löytyy edullisia sopimuspainoja, jotka painavat erilaisia töitä laajalla skaalalla ja arkkeja aina A0 (1189 x 841 mm) ja B0 (1414 x 1000 mm) -kokoihin saakka. Kauttamme on mahdollista tilata myös karttojen taittotöitä eri taittokokoihin.

Karttakeskuksen valikoimaan kuuluvat myös yksilölliset karttatulostetyöt. Karttatulosteemme tulostetaan esimerkiksi paperille, kapalevylle tai vettä, UV-säteilyä, pakkasta ja kulutusta kestävälle synteettiselle materiaalille. Toteutamme karttatulosteista myös erilaisia karttatauluja.

Toteutamme yhdessä alihankkijoidemme kanssa lattiakarttaratkaisuja. Esimerkiksi Lempäälän Ideaparkin lattialta löytyvä jättimäinen (12 x 48 m) ”Universumin hienoin” kartta on Karttakeskuksen ja alihankkijoidemme tuotantoa karttojen valmistuksesta aina lattian pohjatöitä ja tarran valmistusta myöten.

Räätälöidyt painotuotteet – referenssejä

Valio: "Oltermanni"-kartta

Valion tuotantolaitoksia sijoitettuna 1:1 600 000 -mittakaavaiselle yleistiekartalle.


Hypoteekkiyhdistys: "Suomi katsoo Eurooppaan" -kartta.

Euroopan yleiskartta ylösalaisena esityksenä ja mm. lentoreiteillä kuvitettuna.


Neste Oil: Rally Finland -reittikartta

Viralliselle "rallikartalle" merkittynä etapit, lähtöpaikat, maali,
huolto- ja tankkauspisteet ym. keskeinen symboliikka
GT-karttapohjalla.


Nesteoil: Asemaverkostokartat

Neste Oilin kaikki Suomen jakeluasemat kuvattuna tiekarttapohjalla.


Autoliitto: Tiekartasto Eurooppa

Hallwagin ja Karttakeskuksen yhteistyönä valmistama Euroopan tiekartastokirja Autoliiton omilla kansilla.