TOIMITUSEHDOT

Mikäli haluat apua tilauksen tekemisessä vaihe vaiheelta, tutustu osto-ohjeeseen.


TOIMITUSAJAT

Painetut kartat ja kirjat, DVD-tuotteet, digitaaliset kartta-aineistot: Tilaamasi tuotteet toimitetaan normaalisti noin 4–6 arkipäivän sisällä tilauksestasi, mutta viimeistään 10 arkipäivän kuluessa. HUOM! Maastokartat toimitetaan 6-10 arkipäivän sisällä tilauksestasi.

Karttatulosteet: Karttatulosteiden toimitusajat ovat pääsääntöisesti 5–7 arkipäivää. Tarvittaessa voimme pyrkiä lyhyempään toimitusaikaan. Pyynnön voi esittää tilauksen yhteydessä Lisätiedot-kentässä. Karttatulosteet toimitetaan postitse pahviputkessa.

Jälkikäsitellyt kartat (laminoitu kartta, karttataulu, karttatulostetaulu): toimitusaika laminoitaville tuotteille korkeinitaan 7 arkipäivää ja tauluille korkeintaan 14 arkipäivää. Taulut toimitetaan rahtilähetyksenä.

Tilausaikatiedustelut: myynti(at)karttakeskus.fi

Toimitustavat määräytyvät tilauksen koon mukaisesti:

a) Kirje. Kirje toimitetaan suoraan postilaatikkoosi n. 4–6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi (esim. taitetut tiekartat, pienikokoiset kartastot ja kirjat).

b) Paketti, toimitus lähimpään postikonttoriin. Tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin konttoriin n. 4–6:n arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat saapumisilmoituksen kirjeitse Postilta, kun paketti on noudettavissa. Lähetys on noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. (Pienet kartta-taulut, suuret kartastot).

c)
Rahti. Tilauksesi toimitetaan rahdilla ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen n. 2–3 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (suuret karttataulut). Huomioithan, että mikäli tilauksesi sisältää esim. suoran seinäkartan ja taitetun kirjekokoisen kartan, voivat nämä saapua perille eri aikaan. Putkessa toimitettu seinäkartta voi saapua 1–2 päivää myöhemmin. Jos saat saapumisilmoituksen Postista, säilytetään lähetystä Postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautetaan Karttakeskukseen.

Mikäli tilaamiasi tuotteita ei jostain syystä saada tai pystytä toimittamaan, otamme sinuun yhteyttä.TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät tilauksesi koon ja painon mukaisesti.
Esimerkkejä toimituskuluista, kun kyseessä on yksi tuote:
- Taitetut tiekartat, opaskartat, ulkoilukartat: 2,90 €
- Digitaaliset tuotteet: 7,90 €
- Merikartat: 4,90 €
- Seinäkartat ilman jälkikäsittelyä: 7,90 €, lyhyemmän sivun pituus on yli 120 cm (lähetetään putkessa): 19,90 €
- Kehystetyt seinäkartat: 19,90–34,90 €MAKSAMINEN

Tilaajan oltava vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilauksia emme voi ottaa vastaan.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne äsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi

Yrityksille ja yhteisöille tarjotaan laskullisen maksun mahdollisuus. Lue palvelun kuvaus ja ehdot täältä.

Kun olet täyttänyt kaikki yhteystietosi, valitse haluamasi maksutapa ja siirry sen jälkeen maksamaan ostoksesi. Verkkoraha-palvelua käytettäessäsi muista painaa paluu-linkkiä. (Esim. Nordea: "Palaa myyjän palveluun" tai Kultaraha: "Palaa kauppiaan sivulle"). Tällöin varmennetaan maksutapahtuman onnistuminen.
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus nk. normaalituotteillamme.
Seuraavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

Karttatulosteet: Karttatulosteet valmistetaan tilaustyönä, jolloin niillä ei ole kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeutta. Palautusoikeus/vaihto koskee kuitenkin aineisto- tai materiaalivirheitä.
Digitaaliset karttaohjelmat ja kartat: Mikäli karttaohjelma asennettu ja otettu käyttöön ei tuotetta voi palauttaa.
Jälkikäsitellyt kartat: Vakiomuotoisesta kartasta tehdyn jälkikäsitellyn kartan (esim.karttataulun tai laminoidun kartan) voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituksesta mutta palauttamisen järjestäminen ja kustannukset kuuluvat tilaajalle. Palautusoikeutta ei ole merikartoista, historiallisista kartoista, ilmailukartoista tai karttatulosteista valmistetuilla jälkikäsitellyillä kartoilla. Jälkikäsitellyn ja palautetun tuotteen tulee olla virheetön.

Karttakeskus ei vastaa palautuksen yhteydessä jälkikäsitellylle tuotteelle tulleista vaurioista.

Jälkikäsitellyn kartan palautusosoite pyydetään sähköpostilla osoitteesta myynti@karttakeskus.fi

Ilman peruutusilmoitusta kauppaa ei katsota puretuksi. Kun palautat tuotteen, tulosta ja täytä palautuksen mukaan tuotepalautuslomake. Tuotepalautuslomake toimii peruutusilmoituksena. Paketin/kirjeen voit jättää ilmaiseksi ns. asiakaspalautuksena postiin ilman postimaksua. Se edellyttää tuotteen pakkaamista asianmukaisella tavalla. Laita pakettiin mukaan myös kopio lähetteestä. Palautusrahat maksetaan pankkitilillesi/luottokortillesi takaisin, kun olemme saaneet tiedon tuotteen palautumisesta varastoomme. Lähetä palautukset osoitteella:

Hyvinkään logistiikkakeskus
Kirjavälitys Oy / Karttakeskus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää


RAHANPALAUTUKSET

Maksutapa, Luottokortit: Kun palautus on saapunut varastoomme tehdään hyvitys suoraan Luottokuntaan, jolloin palautus näkyy seuraavassa Luottokunnan laskussa hyvityksenä. 
Maksutapa, Verkkoraha: Ilmoita palautuksen yhteydessä tilinumerosi (IBAN-muodossa), jolle hyvitys maksetaan.

Sopimuksen syntyminen ja tilauksen peruuttaminen

Sitova kauppasopimus syntyy, kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Osto-ohjeet löydät sivuston alalaidaissa osiossa Tieto Karttakaupasta > Osto-ohje. Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi tilaus poikkeuksena mittatilaustyönä tehdyt karttatulosteet. Peruutus-/palautustilanteessa muista tehdä peruutusilmoitus yllä olevien ohjeiden mukaan. Ilman peruutusilmoitusta kauppaa ei katsota puretuksi.
ERIMIELISYYDET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
HINTOJEN JA VALIKOIMAN MUUTOKSET

Tapio Palvelut Oy / Karttakeskus pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden valikoimaa ja hintoja.TUOTTEIDEN SAATAVUUS

Tapio Palvelut Oy / Karttakeskus ei vastaa siitä, että tilaamiasi tuotteita on riittävästi saatavilla. Mikäli tuotteita ei ole saatavilla, otamme yhteyttä sinuun. Sinulla on kuitenkin aina oikeus purkaa kauppa.ARVONLISÄVERO

Tuotteiden ja toimituskulujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Taitettujen karttojen, seinäkarttojen,digitaalisten karttaohjelmien sekä toimituskulujen arvonlisävero on 24 %. Karttakirjojen arvonlisävero on 10 %.Karttakaupan asiakaspalvelu
 

Kiitos mielenkiinnostasi karttatuotteitamme kohtaan!