VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS


Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus nk. normaalituotteillamme.
Seuraavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

Karttatulosteet: Karttatulosteet valmistetaan tilaustyönä, jolloin niillä ei ole kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeutta. Palautusoikeus/vaihto koskee kuitenkin aineisto- tai materiaalivirheitä.
Digitaaliset karttaohjelmat ja kartat: Mikäli karttaohjelma asennettu ja otettu käyttöön ei tuotetta voi palauttaa.
Jälkikäsitellyt kartat: Vakiomuotoisesta kartasta tehdyn jälkikäsitellyn kartan (esim.karttataulun tai laminoidun kartan) voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituksesta mutta palauttamisen järjestäminen ja kustannukset kuuluvat tilaajalle. Palautusoikeutta ei ole merikartoista, historiallisista kartoista, ilmailukartoista tai karttatulosteista valmistetuilla jälkikäsitellyillä kartoilla. Jälkikäsitellyn ja palautetun tuotteen tulee olla virheetön.

Karttakeskus ei vastaa palautuksen yhteydessä jälkikäsitellylle tuotteelle tulleista vaurioista.

Jälkikäsitellyn kartan palautusosoite pyydetään sähköpostilla osoitteesta myynti@karttakeskus.fi


Ilman peruutusilmoitusta kauppaa ei katsota puretuksi. Kun palautat tuotteen, tulosta ja täytä palautuksen mukaan tuotepalautuslomake. Tuotepalautuslomake toimii peruutusilmoituksena. Paketin/kirjeen voit jättää ilmaiseksi ns. asiakaspalautuksena postiin ilman postimaksua. Se edellyttää tuotteen pakkaamista asianmukaisella tavalla. Käytä palautustunnusta 600126. Laita pakettiin mukaan myös kopio lähetteestä. Palautusrahat maksetaan pankkitilillesi/luottokortillesi takaisin, kun olemme saaneet tiedon tuotteen palautumisesta varastoomme. Lähetä palautukset osoitteella:


Tapio Palvelut Oy / Karttakeskus
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki


RAHANPALAUTUKSET


Maksutapa, Luottokortit: Kun palautus on saapunut varastoomme tehdään hyvitys suoraan Luottokuntaan, jolloin palautus näkyy seuraavassa Luottokunnan laskussa hyvityksenä. 
Maksutapa, Verkkoraha: Ilmoita palautuksen yhteydessä tilinumerosi (IBAN-muodossa), jolle hyvitys maksetaan.


Sopimuksen syntyminen ja tilauksen peruuttaminen Sitova kauppasopimus syntyy, kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Osto-ohjeet näet klikkaamalla "Osto-ohjeet" sivuston vasemmalla puolella. Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi tilaus poikkeuksena mittatilaustyönä tehdyt karttatulosteet. Peruutus-/palautustilanteessa muista tehdä peruutusilmoitus yllä olevien ohjeiden mukaan. Ilman peruutusilmoitusta kauppaa ei katsota puretuksi.