Tietoa jälleenmyyjille


Uusi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut toimimaan Karttakeskuksen tuotteiden jälleenmyyjänä?

Karttakeskuksen tuotevalikoimaan kuulu niin kotimaisia kuin ulkomaisia karttatuotteita. Valikoimastamme löytyy muun muassa tiekarttoja, ulkoilukarttoja, retkioppaita, maastokarttoja, tietokirjoja, karttapalloja sekä ilmailu- ja merikarttoja. Valmistamme myös navigointituotteita niin maalle (GT Reittikartta -tuotteet autoiluun) kuin merelle (Loisto-navigointiohjelmat). Tarvittaessa räätälöimme jälleenmyyjälle tämän oman myyntialueen maasto- tai veneilykarttatulosteita tai seinäkarttoja. Lue juttu aiheesta (Karttauutiset 4/2012)! Tarvittaessa voimme etsiä myös muita räätälöityjä tuotteita juuri sinun myyntiisi.

Kotimaiset kartat, kartastot ja kirjat ovat Karttakeskuksen kustanteita ja niitä ovat tehneet Karttakeskuksen omat asiantuntijat – tuotteita Suomesta suomalaisille. Välitystuotevalikoimasta löytyy maailmalle tiekarttoja ja -kartastoja sekä Ruotsiin ja Norjaan vaelluskarttoja.
Jälleenmyyjänä saat meiltä vuosittain n. seitsemän Karttakeskuksen uutiskirjettä (Karttauutiset), joissa kerrotaan ajankohtaisista asioista ja uutuustuotteista.

Jos kiinnostuit, ota yhteys meihin: myynti(at)karttakeskus.fi


Nykyiset jälleenmyyjät

Kuvapankki

Karttakeskuksen kuvapankista löytyy valmistamiemme ja välittämiemme tuotteiden kansikuvia, sisältökuvia (kuten kirjojen malliaukeamia), mainoksia, esittelyitä yms. tuotetietoa. Erillisissä osioissa on lisäksi saatavilla yleistä markkinoinnin ja jälleenmyyjätuen aineistoa (kuten lehdistötiedotteita ja asiakaslehtemme sähköisiä numeroita). Laajan kuva- ja markkinointiaineistomme tallettaminen kuvapankkiin on aloitettu joulukuussa 2013 ja se jatkuu kevään 2014 ajan ja senkin jälkeen säännöllisesti aina kun uutta aineistoa valmistuu. Kuvapankkimme on siis jatkuvassa täydentymisen tilassa, aina hieman epätäydellinen. Jos havaitset puutteita tai tarvitset tiettyä materiaalia nopealla aikataululla, lähetä tiedustelu asiasta osoitteeseen myynti(at)karttakeskus.fi. Karttakeskuksen uutuuskirjojen tuote-esittelyjä on ollut toukokuusta 2014 lähtien esillä lisäksi ISSUU-verkkopalvelussa. Palvelusta löytyy useiden uutuuskirjojemme kansikuvat, malliaukeamia ja sisällysluettelot. Laajennamme esittelyaineistojen määrää jatkuvasti.

Markkinointimateriaalit

Jälleenmyyjänä voit tilata veloituksetta Karttakeskuksesta karttatelineitä, julisteita, hyllyvippoja ja jälleenmyyjätarroja. Tilaukset voi tehdä Karttakeskuksen karttamyyntiin myynti(at)karttakeskus.fi tai suoraan omalle myyjällesi. Kokoamme tälle sivulle lähiaikoina luettelon ja kuvia markkinointimateriaaleista. Uusimmat Karttaluettelo ja Merikartat –luettelo löytyvät tämän sivun vasemmasta laidasta.

Räätälöidyt tuotteet

Tiesithän, että kauttamme voit myös tilata myyntialueesi kattavia maasto- ja/tai veneilykarttatulosteita. Lue Erkki Heiskan kokemukset aiheesta (Karttauutiset 4/2012). Tarvittaessa voimme etsiä myös muita räätälöityjä tuotteita juuri sinun myyntiisi. Kyselyt räätälöidyistä tuotteista myynti(at)karttakeskus.fi

Hyviä myyntejä!