Enterpay yrityslasku


Enterpayn yrityslaskulla voit ostaa yrityksellesi helposti laskulla (myös verkkolasku). Maksuaika on 14 päivää. Palvelu ei edellytä ennakkorekisteröitymistä. Laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

  1. Valitse kassalla maksutavaksi Enterpayn yrityslasku ja siirry maksupalveluun.
  2. Valitse yritys, jolla haluat ostaa.
  3. Syötä puhelinnumerosi. Saat puhelimeesi kertakäyttöisen salasanan, jolla kirjaudut palveluun.*
  4. Syötä laskun lisätiedot, hyväksy ostos ja palaa verkkokauppaan.
  5. Yrityksesi saa laskun 14 päivän maksuajalla.

Katso tarkempi palvelun kuvaus täältä.

*Ensimmäisellä käyttökerralla tunnistaudut palveluun pankkitunnuksillasi. Et tarvitse pankkitunnuksiasi seuraavilla käyttökerroilla. Pankkitunnistautuminen tehdään vain ostajan henkilöllisyyden varmistamiseksi – se on kuin sähköinen allekirjoitus, jolla voidaan todentaa ostajan henkilöllisyyden myös tilanteissa, joissa ostaja ei ole yrityksen/yhteisön virallinen edustaja, eikä ostajan nimeä ole yrityksen/yhteisön virallisissa rekistereissä. Muuhun tarkoitukseen sitä ei maksuprosessissa käytetä. Tunnistautuminen pyydetään vain ensimmäisellä käyttökerralla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen on Suomessa vakiintunut ja turvallinen tapa varmistaa henkilöllisyys, eikä palvelu käytä pankkitunnuksiasi muihin tarkoituksiin. Jos et halua pitää pankkitunnuksia mukanasi töissä, voit tunnistautua palveluun myös etukäteen milloin vain haluat. Palveluun voi rekisteröityä ilman ostoksen tekemistä.

Ohjeet tunnistautumiseen ensimmäisellä käyttökerralla ilman ostosten tekemistä

  1. Siirry palvelun sivulle ja syötä ensimmäiseen kenttään puhelinnumerosi.
  2. Saat puhelimeesi kertakäyttöisen salasanan. Syötä se sille varattuun kenttään ja kirjaudu palveluun.
  3. Avautuvassa näkymässä valitse yrityksesi.
  4. Syötä sähköpostiosoitteesi, hyväksy ehdot ja siirry haluamasi pankin tunnistautumiseen klikkaamalla pankin kuvaketta. Tee pankkitunnistautuminen normaalisti.
  5. Tunnistautuminen on valmis! Jatkossa voit käyttää palvelua pelkällä puhelinnumerollasi.