Karttakauppa.fi

Karttakeskukselta uuden sukupolven AR-tiekartasto


28.11.2017

Atlas Eurooppa tiekartasto

Karttakeskuksen Atlas Eurooppa on uuden sukupolven AR-tiekartasto (augmented reality, lisätty todellisuus), joka yhdistää perinteisen paperisen kartan digitaaliseen maailmaan ilmaisen mobiilisovelluksen avulla. Sovellus antaa uudenlaisen mahdollisuuden kartaston käyttöön, sillä sen avulla saa muun muassa lisätietoa kaupungeista ja paikallisista nähtävyyskohteista.

Skannaamalla karttapintaa puhelimen/tabletin näytölle ilmaantuu kohteita, joita klikkaamalla saa auki lisätietolinkkejä. Mobiilisovelluksessa on yli 4000 matkailukohdetta ja lähes 23 000 leirintäaluetta lisätietolinkkeineen, ja linkit ohjaavat TripAdvisor-, Wikipedia- ja Camping.info-sivustoille. Lisätietojen ohella sovelluksella voi selvittää oman sijaintinsa kartalla, tarkastella sääennusteita ja tallentaa omia valokuvia matkapäiväkirjaksi.

Sovelluksen kielivaihtoehtoina ovat muun muassa suomi, ruotsi ja englanti, ja sovelluksesta on versio sekä iOS- että Android-laitteille. Tutustu High 5 Edition -mobiilisovelluksen esittelyvideoon.

Tiekartastossa on Euroopan yleiskartat (1:5 milj.) ja tiekartat (1:800 000) sekä kaupunkikarttoja (28 karttaa, 1:100 000). Lisäksi kartastossa on erilliset kartat Euroopan rautatieverkostoista ja lauttayhteyksistä. Kartastossa on myös välimatkataulukko ja paikannimihakemisto. Pääkieli on englanti, mutta sisällysluettelo ja merkkienselite on käännetty useille eri kielille, myös suomeksi.

Tuotetietoa

  • nidottu pehmeäkantinen kartasto
  • 432 sivua
  • koko 19 × 29 cm

Lisätietoa ja arvostelukappaleet
Minna Nuutinen
Tuotepäällikkö, Karttakeskus Oy
minna.nuutinen@karttakeskus.fi


Kaikki uutiset »