Digitaaliset kartat


Karttakeskuksen ulkoilukartat saatavilla nyt myös mobiilina


laitekuvia

Voit jatkossa ottaa retkellesi mukaan sekä painetun, vettäkestävän kartan että myös samaan kartta-aineistoon pohjautuvan digitaalisen kartan! Mobiilisovelluksen (Avenza Maps) kartasta näet oman sijaintisi ja voit mm. tallentaa kulkemasi reitin, reitin varrella olevia kohteita sekä reitin varrelta ottamiasi valokuvia.


Ulkoilukartat Avenza Maps -sovelluksessa

Avenza Maps on digitaalisten karttojen käyttäjille suunnattu mobiilisovellus, joka toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä. Sovelluksen avulla voit mm. suunnitella omia reittejäsi mittaamalla etäisyyksiä. Voit myös luoda oman ”retkipäiväkirjan” tallentamalla kulkemasi reitin, tallentamalla omia paikkamerkkejäsi erilaisilla symboleilla ja teksteillä sekä tallentamalla reitin varrelta ottamiasi valokuvia. Kukin valokuva näkyy siinä kohdassa karttaa, jossa otit kuvan.

avenzaSovellus on ladattavissa Google Play Marketista ja App Storesta. Avenza Maps -sovelluksen on kehittänyt yhdysvaltalainen Avenza Systems Inc. ja sovelluksen kautta on saatavilla jo lähes miljoona erilaista karttaa. Lisätietoja valmistajan sivulta.


Ohjeita ja vinkkejä Avenza Maps -sovelluksen käyttöön

 

Hinnoittelu ja voimassaolo

Avenza Maps -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet
Saatavilla olevat kartat

Seuraavat kartat ovat tällä hetkellä saatavilla Avenza Maps -sovellukseen (lista päivitetty 15.4.2021).