Ladataan hakutuloksia
Ostoskori

Reissuvinkki kesälomalle!

Jo 25-vuotias Saariston rengastie on valittu Suomen matkailijayhdistys ry:n toimesta vuoden 2021 kotimaan matkailun huippukohteeksi!
Tänä kesänä kannattaa siis ehdottomasti lähteä tutustumaan Saariston rengastiehen joko pyörällä tai vaikka road trippaillen!

Saariston rengastie Matka- ja retkeilyopas

Uusia tuotteita kaupassa
23,00 
29,00 
26,00 
19,00 

Veneilykausi on alkanut!

Kevään ja kesän veneilykelit kruunaa joka sään vedenkestävä ja repeämätön kartta. Veneily- ja vesiretkeilykartat ovat loistava valinta melojille ja pienveneilijöille. Tutustu laajaan karttavalikoimaan!

Veneilykartat

Karttakaupan uutiskirje

Tilaamalla Karttakaupan uutiskirjeen pidämme sinut ajan tasalla verkkokauppamme tapahtumista. Saat tietoa tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista joissa Karttakeskus on mukana. Maksuton uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuussa.

Tilaa uutiskirje
Metsäkauppa

Metsäammattilaisen, metsänomistajan ja luonnossaliikkujan tärkein tietolähde ja ostospaikka. Valikoimassa on monipuolisesti tietokirjoja, oppaita, harrastekirjoja ja ammattikirjallisuutta. Digitaalisuus on metsänhoidon arkipäivää, ja Metsäkaupasta löydätkin digijulkaisumme ja -sovellukset, mobiilisovellukset ja verkkokurssitarjontamme. Nyt voit myös tilata metsäpuiden siemenet verkosta!

Metsäkauppa